Formule 1 ontbijtbuffet

 Het Formule 1 ontbijtbuffet, racen voor onze bezorgers aanstaande zondag ! Ook dit seizoen zijn er weer een aantal races vroeg in de ochtend te bekijken. Formule 1 in Las Vegas kijken kan natuurlijk met ontbijt in je eentje voor de buis, maar ook samen.
Met je vrienden, thuis, tuinhuis of partytent op grote schermen. Iedereen de wekker gezet en allemaal zin in…en honger.

Ontbijt in Groningen en Drenthe

Ook menig kroegbaas opent de deuren op een tijd waar ze normaal gesproken gaan sluiten. En om nu voor de hele ploeg ontbijt klaar te moeten maken daar zit niemand op te wachten. Dus… Ontbijtservice Noorderland raced Zondag 19 november voor 7 uur ’s morgens door Groningen en Drenthe met Formule 1 ontbijten.

Wedstrijd kijken met ontbijt

Bij de vriendengroepen komt de één na de ander aangereden in het donker. Vrolijk, goedgemutst en ze hebben er zin in. In een spannende wedstrijd kijken met je maten én daarnaast in een lekker ontbijt. Hoe goed kan je Zondag beginnen? Onze bezorgers zouden ook graag aanschuiven voor de wedstrijd, maar helaas, verder, duty calls!

Traditiegetrouw einde in Abu Dhabi

De Formule 1-kalender kende in 2023 een recordaantal races, in totaal 24. De Grand Prix van Bahrein trapte het huidige seizoen af. Dat gebeurde afgelopen 5 maart. Dit nadat een week eerder de wintertests plaatsvonden op dezelfde locatie. Het seizoen wordt alweer bijna, zoals gewoonlijk, afgesloten in Abu Dhabi, op 26 november.

Zondag Las Vegas

Ontbijt Formule 1
Ontbijt Formule 1

En zondag 19 november is de race in Las Vegas te zien ’s morgens vroeg om 7 uur. Vroeg uit de veren dus voor Ontbijtservice Noorderland. Zorgen wij dat al die lege buiken goed gevuld worden met een lekker ontbijt. Er kan een keuze gemaakt worden uit ons vaste ontbijtmenu p.p.. Of je gaat voor ons speciale Formule 1 ontbijtbuffet. Te bestellen vanaf 8 personen, kijk op onze actiepagina.

Vers van de pers en oven

Het Formule 1 ontbijtbuffet wordt lekker makkelijk aan huis, kroeg, schuur of feesttent bezorgd. De broodjes en croissants worden vers gebakken . Sinaasappels geperst voor een gezond sapje. Goed beleg, kaas en huisgemaakte eiersalade en natuurlijk ook een gekookt eitje erbij. Met bijpassende bordjes en servetjes natuurlijk!

Onze bezorgers geven gas komende zondagochtend. Onze eigen ontbijtracemonsters!

Reacties zijn gesloten.

Pin It