Feestdagen, Ontbijtservice Noorderland en openingstijden.
Terwijl de bestellingen voor de Kerstontbijten alweer binnen vliegen moeten we ook nee verkopen. Tweede Kerstdag zijn we namelijk gesloten.
Eerste Kerstdag bezorgen we met alle liefde kerstontbijt in heel Groningen en Drenthe. Tweede Kerstdag gaat Ontbijtservice Noorderland zelf aan het ontbijt. Eerst uitslapen (daar hebben wij wel eens over gelezen 😉 ) daarna uitgebreid ontbijten.

De eerste bestellingen voor het Nieuwjaar ontbijtbuffet staan ook al in de agenda. Terugkerende bedrijven, vaste prik, ieder jaar leuk om weer langs te mogen komen! De eerste week van januari vult zich gestaag.
Ook hier moeten we helaas nee verkopen. Namelijk op 1 januari evenals oudejaarsdag houden wij de deuren dicht.

Rommelige openingsdagen tijdens de feestdagen voor de ontbijtservice dus. De bestelkalender op onze website is aangepast en op  onze Facebookpagina  staan de openingstijden vermeld.
Geen ontbijten op die dagen. Buiten die gesloten dagen verzorgen we met veel plezier feestelijke ontbijten aan huis of zakelijk ontbijt en de ontbijtbuffetten bij bedrijven.

Sinterklaas weg, Kerstboom erin!
Alleen met Kerst, samen met z’n tweetjes of met het gezin. Komt de hele familie vroeg op visite?
Geen zin in boodschappen doen en liever het ontbijt uitbesteden aan onze regionale ontbijtservice? Ontbijt thuisbezorgd krijgen in Noord Nederland?
Het Kerst ontbijt en het Kerst ontbijtbuffet wordt bezorgd in Groningen en Drenthe. Al vanaf 6 uur 😮 ( desgewenst…..) ’s morgens.
Bestellen Kerstontbijt

 

Reacties zijn gesloten.

Pin It