Vaderdagontbijt bestellen of zelf de keuken in? Kinders aan het werk zetten of een prof inhuren? Vroeg de veren uit of je nog eens lekker omdraaien en straks meegenieten van een fantastisch ontbijt? Zo ’s morgens vroeg aan huis bezorgd, compleet met vers gezette koffie en thee. Vers gebakken croissantjes en broodjes zonder zelf voor de oven te hoeven staan.

Op Vaderdag is alles mogelijk. Ontbijtservice Noorderland zorgt voor een feestelijk, goed verzorgd Vaderdagontbijt om Vaderdag een geweldige start te geven. Lekker beleg en goede kaas, snoeperijen en een chocolade-kersengebakje. Een echt verwen ontbijt voor de liefste pappa, opa, stief, bonus, pleeg, noemmaarop-pappa. Ontbijt met liefde thuisbezorgd voor hem.

Woont jou superheld zonder cape in Groningen of Drenthe? Dan wordt het Vaderdagontbijt bestellen bij Ontbijtservice Noorderland, gevestigd in Oost Groningen. Tijdens Vaderdag, en dagen voor en na, bezorgen wij de lekkerste Vaderdag ontbijten in Groningen en Drenthe. Dit jaar bezorgen we, wegens logistieke maatregelenen i.v.m. de drukte  dichterbij nl. in een straal van +-20 km rond Wildervank.

 

ontbijt laten bezorgen
ontbijt laten bezorgen

Dus wil je een Vaderdag ontbijt bestellen voor Stadskanaal, Veendam , Oldambt, Gieten , Muntendam, Pekela,  Hoogezand, Zuidlaren of Eext?  Ontbijtservice Noorderland bezorgt 16 juni al zelfs vanaf 6 uur de gelukkige pappa’s met ontbijt op bed. Op de dagen vóór en na Vaderdag bezorgen wij in heel Groningen en Drenthe.

Moederdag en Vaderdag zijn bij uitstek dé drukste dagen voor ons. Daarom raden we aan ruim voor datum te bestellen. Zijn we helemaal volgeboekt dan kun je een Vaderdag-Ontbijt-Cadeaubon bestellen. Deze om op Vaderdag te geven of te laten versturen per post. Dan kan vaders zelf bepalen wanneer hij uitgebreid van het ontbijt wil gaan genieten.

Bij Ontbijtservice Noorderland kun je online het ontbijt bestellen of telefonisch. Van 6 uur ’s morgens tot 13.00 s’ middags zijn de ontbijtbezorgers van Ontbijtservice Noorderland op pad. Op weg naar de liefste vaders in Groningen en Drenthe met een geweldig Vaderdag ontbijt. Zondag 16 mei, zet Vaderdag in je agenda!

 

Een speciale dag! Van de 365 dagen die een jaar telt, is er maar één die Moederdag heet. Een speciale dag speciaal voor haar! Tijd dus om nu al na te denken over een fijne manier om je eigen mama of de moeder van je kinderen flink te verwennen. En hoe zet je deze speciale dag beter in dan met een uitgebreid Moederdagontbijt op bed!

Wil je haar écht verrassen? Dan schakel je natuurlijk Ontbijtservice Noorderland in. Zondag 12 mei bezorgen wij onze luxe en verrukkelijke Moederdagontbijten in heel Groningen en Drenthe. Wij hebben een heerlijk ontbijtmenu samengesteld speciaal voor haar. Gevuld met o.a. croissants en verse broodjes, klein chocolade gebakje, zalm, brie, verse jus d’orange en soesjes.

De koffie en thee worden heet geschonken en ook het gekookte eitje is warm. Alles tot in de puntjes, ze hoeft alleen maar te genieten. Ook aan de vaders en kroost is gedacht, daar kan een lekker ontbijtje meebesteld voor worden. Zo kan iedereen gezellig Moederdag starten aan tafel ,of nog gezelliger; met z’n allen ontbijten in bed.

Is het niet mogelijk om op Moederdag het ontbijt aan te bieden? Dan is er nog altijd de Moederdag cadeaubon. Te versturen via post of mail. Heb je toch een origineel Moederdag cadeautje in handen op deze speciale dag. Zo kan zij zelf inplannen wanneer ze eens lekker de tijd kan nemen om uitgebreid te ontbijten.

Echte liefde gaat door de maag, dat weten we allemaal. En met alle dank aan de mama, want koken kan ze als de beste! Maar op deze speciale dag hoeft ze natuurlijk niet in de keuken te staan! Op Moederdag serveren wij haar, namens jou, ’s morgens ons met liefde klaargemaakt ontbijt.

Ontbijtservice Noorderland bezorgt Zondag 12 mei desgewenst al vanaf 6 uur voor de vroege moeders. Slaapt jouw moeder liever uit op zondag? Het Moederdag ontbijt kan ook gebruikt worden als brunch, ja zelfs lunch! We bezorgen namelijk tot 13.00 ’s middags.
Moederdagontbijt bestellen? Wees er snel bij want…vol is vol

Paasbrunch, ontbijt of ga je voor een Paaslunch? Volgens traditie is het paasontbijt hét hoogtepunt van de paasdagen. Vers geperste jus ‘d orange, luxe broodjes, huisgemaakte eiersalade, paasbrood, vers gebakken croissantjes en gevulde paaseitjes. Dat is wat je noemt een smakelijke start! En als je die start liever niet te vroeg hebt, kan het ontbijt net zo makkelijk als paasbrunch dienen.

Wil je je het helemaal makkelijk maken, zo vroeg in de morgen? Dan kun je natuurlijk het werk uitbesteden aan ons. Wij verzorgen eerste en tweede Paasdag uitgebreidde, riant gevulde lekkere Paasontbijten. We bezorgen die Paasontbijten zelfs tot 13.00 uur s’middags, dus een lunch behoort ook tot de mogelijkheden bij Ontbijtservice Noorderland.

Er zijn verschillende mogelijkheden in het ontbijtmenu. Van een superdeluxe Paasontbijt p.p.. Een compleet Paasontbijt voor twee of een familieontbijt voor vier. Gezellig met het hele gezin aan het ontbijt om Pasen gezellig te beginnen. Voor extra eters kan er natuurlijk bijbesteld worden.

Paasontbijt op het werk met alle medewerkers? Daar heeft Ontbijtservice Noorderland een speciaal Paasontbijtbuffet voor samengesteld. Compleet met Paaservetjes, Paaseitjes, Matzes en grote roomboterstol met amandelspijs. Dit ontbijtarrangement kan in de week voor Pasen op het werk geleverd worden. Een lekkere start van de werkdag met al je collega’s.

De ontbijten kunnen vanaf 6 uur ’s morgens tot 13.00 uur bezorgd worden. Dus voor de vroege vogels en de lange uitslapers. Voor 1 persoon een riant ontbijt of met de hele familie of collega’s aan het Paasontbijt. Voor iedereen een geweldig lekker ontbijt om wakker mee te worden. 

Wil je iemand verrassen, verwennen of bedanken met een heerlijke Paasbrunch, ontbijt of Paaslunch? Geef er  een cadeau! We bezorgen  beide Paasdagen het feestelijke ontbijt in heel Groningen en Drenthe. Wij zijn zo druk als kippen met Pasen. Bestel op tijd want vol is helaas vol.

Ontbijt van de maand, nieuw bij Ontbijtservice Noorderland! Iedere maand stellen wij zorgvuldig een bijzonder smakelijk ontbijt samen. Dit naast ons gebruikelijke, uitgebreidde ontbijtmenu. Een wisselend aanbod per maand dus waarbij we het ontbijtje in een bepaald thema aanbieden.

We bijten in Februari het spits af met een heerlijke ontbijtvariant, speciaal voor de zoetekauwen onder ons. Chocolade heeft hier zeer zeker de hoofdrol in het ontbijt. Daarnaast bevat het speciale chocoladeontbijt ook hartig beleg voor de broodnodige variatie voor een brede keus.

Dit februari ontbijt is gevuld met een chocolade croissantbroodje, moorkopjes en soesjes en chocoladebrownies. Onze, naar eigen recept gemaakte, chocolademuffins en bonbonnetje. Daarbij natuurlijk knapperige pistolets, hartig beleg, verse jus ‘d orange en scharreleitje. Een uitgebreid, smakelijk begin voor een goede start van dag.

Deze maand verkrijgbaar bij Ontbijtservice Noorderland:

 • Chocoladecroissant
 • Meergranen Pistolet
 • Wit Pistoletje 
 • Chocolade Brownies 
 • Chocolademuffin
 • Bakkersbeschuit
 • Moorkopjes en soesjes 
 • Jong belegen Kaas   
 • Gegrilde Kipfilet    
 • Fruit
 • Huisgemaakte Jam
 • Chocolade hagelslag 
 • Bonbon met pralinevulling 
 • Licht gezouten Roomboter
 • Gekookt Scharreleitje
 • Peper en Zout
 • Vers geperst sinaasappelsap
 • Heet geschonken Koffie en Thee

 Deze Special bestellen? Ga naar ons ontbijtmenu, maak een keuze en bestel. Ook is het mogelijk om een gekoelde fles Champagne, Cava of Sekt en een boeket bloemen bij te bestellen. Wil je graag op de hoogte blijven en geen ontbijtnieuws van Ontbijtservice Noorderland missen? Volg ons dan op Instagram of Facebook. 

Wij bezorgen 7 dagen per week, op het door jouw gevraagde tijdstip. Een leuke verrassing om iemand mee in het zonnetje te zetten. Voor een verjaardag, jubileum, huwelijk of zomaar omdat je iemand je lief is! Een persoonlijke boodschap kun je doorgeven voor op  een gratis kaartje of wenskaart.

 Ontbijtservice aan huis laten bezorgen in Groningen of Drenthe? Ontbijtservice Noorderland, de lekkerste wekker!

 

 

Lief ontbijt voor iemand waar je zoveel van houdt. Of dat nu je moeder, beste vriend of de liefde van je leven is, een lekker ontbijt is altijd welkom. En op welke dag is het het perfecte moment om diegene te verwennen en verassen met een romantisch ontbijt? Valentijnsdag natuurlijk! Woensdag 14 februari is het zover. De dag van de liefde.

Valentijnsdag valt dit jaar op een woensdag.  Een drukke woensdagochtend dus bij Ontbijtservice Noorderland. Heb jij of je liefde doordeweeks geen tijd voor een uitgebreid, luxe liefdesontbijt? Dan kun je of het weekend ervoor of erna ook nog het Valentijnsontbijt bestellen. Op het werk laten bezorgen kan natuurlijk ook, zelfs als lunch.

Een romantisch Valentijns ontbijt, compleet met knapperige pistolets en Croissantjes. Vers geperste jus d’Orange natuurlijk. Hollandse aardbeien, gerookte zalm, hartjes chocolade en nog véél meer lekkers. Zelfs de koffie en thee worden gloeiend heet geleverd. De “love”ontbijten worden  romantisch in stijl aangekleed .

Helemaal af is het ontbijt met een rode roos.  Romantiek op en top geregeld  bij Ontbijtservice Noorderland. Je hoeft, of hij/zij, alleen nog maar de deur  open te doen. Weer snel terug naar de slaapkamer en samen (of alleen) genieten van ontbijt op bed! Een smakelijke start van een bijzondere dag.

Bij Ontbijtservice Noorderland zijn Cupido’s woensdag 14 februari de hele ochtend op liefdespad. Ze brengen de luxe ontbijten rond bij alle geliefden in Groningen en Drenthe. En je weet: De liefde gaat door de maag. En met zo’n ontbijtcadeau voor de deur maak je een best begin van Valentijnsdag.

Wil je ook zo’n romantisch ontbijt laten bezorgen in Groningen of Drenthe? Gezien de te verwachtte drukte, raden we aan niet te lang te wachten met bestellen. Heb je ook vlinders in je buik ? Dan moeten ze snel plaats maken voor zo’n uitgebreid lief ontbijt! 

Uitgebreid Ontbijtbuffet om het  Nieuwjaar in te luiden met alle collega’s. Tijdens de Kerstdagen zijn veel bedrijven gesloten of nemen veel mensen vakantiedagen op. Hoe leuk is het dan om het nieuwe jaar samen weer fris en vrolijk te beginnen?! En de (werk)dag kan niet smakelijker en feestelijker beginnen dan met een uitgebreid Nieuwjaars ontbijtbuffet.

Heerlijk met al je collega’s aan de vers gebakken croissants en knapperige broodjes, rijkelijk belegd. Eitje erbij, gerookte zalm of een heus Franse kaas plateau, bij Ontbijtservice Noorderland kan het allemaal. Van een lekker Classic ontbijtbuffet, een superdeluxe royaal ontbijtbuffet tot en met een riant Nieuwjaarsontbijtbuffet. Ontbijten voor een Gelukkig Nieuwjaar.

De laatste Nieuwjaarsontbijten staan de komende twee weken nog in de agenda en is de eerste bestelling voor Valentijnsdag alweer binnen! Drukke laatste weken in Januari. En we hebben er zin in! Na een kleine vakantiesluiting eind December staan we weer helemaal opgeladen klaar.

Nieuwjaars Ontbijtbuffet Ontbijtservice Noorderland
Nieuwjaars Ontbijtbuffet Ontbijtservice Noorderland

Deze week met stapels goed gevulde ontbijtdozen richting bedrijven in Groningen Stad. Evenals een bezorgauto vol Nieuwjaar ontbijten richting Winschoten, Oldambt. Een last minute bestelling morgen voor Emmen (deze vergeetachtige officemanager had geluk 😉 ). Daarbij een bedrijfsbrunch in een kapsalon in Hoogezand  en overmorgen bedrijfsontbijt in een woonboulevard in Assen.

Als januari er dan weer op zit staat Valentijnsdag alweer te trappelen van ongeduld. In ieder geval de eerste Valentijn staat al in de startblokken. Van deze romantische Romeo hebben we de eerste bestelling voor het Valentijnsontbijt al binnen. Ruim op tijd! Want met Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en Pasen is het razend druk bij Ontbijtservice Noorderland. Hij is er alvast bij!

Ontbijtservice Noorderland bezorgd het ontbijt aan huis, voor bedrijven, vereniging, vakantiepark of clubhuis. Ontbijtbezorging in heel Groningen en Drenthe. Het ontbijt laten bezorgen is al mogelijk vanaf 6 uur. Het Nieuwjaarsontbijtbuffet wordt vanaf 8 personen geleverd. Gezellig met z’n allen aan het ontbijt, een smakelijke start van het nieuwe jaar!

Royaal Ontbijtbuffet
Royaal Ontbijtbuffet

 

 

 

Formule 1 ontbijtbuffet

 Het Formule 1 ontbijtbuffet, racen voor onze bezorgers aanstaande zondag ! Ook dit seizoen zijn er weer een aantal races vroeg in de ochtend te bekijken. Formule 1 in Las Vegas kijken kan natuurlijk met ontbijt in je eentje voor de buis, maar ook samen.
Met je vrienden, thuis, tuinhuis of partytent op grote schermen. Iedereen de wekker gezet en allemaal zin in…en honger.

Ontbijt in Groningen en Drenthe

Ook menig kroegbaas opent de deuren op een tijd waar ze normaal gesproken gaan sluiten. En om nu voor de hele ploeg ontbijt klaar te moeten maken daar zit niemand op te wachten. Dus… Ontbijtservice Noorderland raced Zondag 19 november voor 7 uur ’s morgens door Groningen en Drenthe met Formule 1 ontbijten.

Wedstrijd kijken met ontbijt

Bij de vriendengroepen komt de één na de ander aangereden in het donker. Vrolijk, goedgemutst en ze hebben er zin in. In een spannende wedstrijd kijken met je maten én daarnaast in een lekker ontbijt. Hoe goed kan je Zondag beginnen? Onze bezorgers zouden ook graag aanschuiven voor de wedstrijd, maar helaas, verder, duty calls!

Traditiegetrouw einde in Abu Dhabi

De Formule 1-kalender kende in 2023 een recordaantal races, in totaal 24. De Grand Prix van Bahrein trapte het huidige seizoen af. Dat gebeurde afgelopen 5 maart. Dit nadat een week eerder de wintertests plaatsvonden op dezelfde locatie. Het seizoen wordt alweer bijna, zoals gewoonlijk, afgesloten in Abu Dhabi, op 26 november.

Zondag Las Vegas

Ontbijt Formule 1
Ontbijt Formule 1

En zondag 19 november is de race in Las Vegas te zien ’s morgens vroeg om 7 uur. Vroeg uit de veren dus voor Ontbijtservice Noorderland. Zorgen wij dat al die lege buiken goed gevuld worden met een lekker ontbijt. Er kan een keuze gemaakt worden uit ons vaste ontbijtmenu p.p.. Of je gaat voor ons speciale Formule 1 ontbijtbuffet. Te bestellen vanaf 8 personen, kijk op onze actiepagina.

Vers van de pers en oven

Het Formule 1 ontbijtbuffet wordt lekker makkelijk aan huis, kroeg, schuur of feesttent bezorgd. De broodjes en croissants worden vers gebakken . Sinaasappels geperst voor een gezond sapje. Goed beleg, kaas en huisgemaakte eiersalade en natuurlijk ook een gekookt eitje erbij. Met bijpassende bordjes en servetjes natuurlijk!

Onze bezorgers geven gas komende zondagochtend. Onze eigen ontbijtracemonsters!

Tiny House met ontbijt
Tiny House met ontbijt

Tiny House met ontbijt van Ontbijtservice Noorderland. Groepsaccomodaties, B&B’s in Veendam, Stadskanaal, Gieten en omgeving, bungalowparken en campings, vaste prik. Zijn we kind aan huis in alle vroegte. Maar een Tiny House voor ons ontbijt zat nog niet in ons assortiment. Nu dus wel! En wat voor één!

Tinymetime, dat klinkt al goed. Natuurlijk ook te boeken als “TinyUStime” voor samen, gezellig en knus. Een prachtig ingericht fijn Kleinhoes met alle luxe die je nodig hebt (vaatwasser! 🙂 ) tijdens een weekendje bijtanken. Een geweldige plek om tot rust te komen in de natuur. Of juist in actie. Gelegen pal aan strand én bos is het onmogelijk om niet de wandelschoenen aan te trekken en een frisse neus te scoren.

Tinymetime
Tinymetime

’s Morgens uitgerust wakker worden. Dan met een kop koffie én een uitgebreid ontbijt van Ontbijtservice Noorderland op je eigen terras. Lekker lui op de comfortabele loungestoelen met alleen vogelgeluiden en het ruisen van de wind door de bomen. Niets hoeft, alles mag. Qualitytime voor jezelf of saampjes. En dat allemaal in Kropswolde, Drenthe bij het Zuidlaardermeer.

Onze agenda is voorlopig volgeboekt, anders hadden we het wel geweten! Uitslapen blijft voor ons iets waar we wel eens over lezen.
Deze herfstvakantie is rijkelijk gevuld met het bezorgen van familieontbijten, thuis en op de vele vakantieparken In Groningen en Drenthe. Ook thuis hebben er veel vanwege de vakantie lekker de tijd om feestelijk te ontbijten want valt er altijd wel iets te vieren.

De historische STAR trein zien we goed gevuld met zwaaiende kinderhandjes regelmatig voorbij tuffen. Ook bij Museum Spoorlijn in Stadskanaal kun je overnachten. Pionieren als vroeger in een luxe ingerichte treinwagon van weleer. Zonder elekticiteit natuurlijk, dus handig om lekker luxe het ontbijt door ons te laten klaarmaken en bezorgen.

Lopen door de bossen, een strandwandeling, lekker luieren, winkelen in Stad Groningen. Zwemmen, fietsen of ritje met de antieke treinen. Rust en ruimte of drukte en actie. Genoeg te beleven deze herfstvakantie in de prachtige provincies Groningen en Drenthe. Het is gezellig in het Noorden van Nederland!

 

 

 

 

 

Extra jam bij de ontbijten. Definitief tot ziens tegen de zomer. Afscheid nemen we morgen met een een zalige frambozenjam.  Gefabriceerd met de laatste oogst frambozen. Oranje, gele frambozen. Die oogsten we tot in oktober, einde van de Indian Summer. Zelf vinden wij van Ontbijtservice Noorderland de oranje framboos veel lekkerder dan zijn roze familie.

Een kwetsbaar vruchtje, die ook niet in de winkel liggen zo delicaat. Daarom verwerken we ze direct na de oogst en staan we met alle liefde in de pan te roeren. Krijgen onze klanten morgen een heerlijk extra jam bij het ontbijt. Iets lekkers extra krijgen is toch welkom in deze herfstachtige tijden?!

Afscheid nemen van de zomer betekent weer een nieuw seizoen en is het tijd voor de appeltjes. Nu nog rood blozend aan de bomen maar binnenkort in o.a. de appeltaartjam verwerkt. Voor ons een echte herfstjam. Warm en vol van smaak met een vleugje kaneel van het meegekookte kaneelpijpje.

En met de start van de herfst worden we ook weer gevonden door bedrijven. Voor december moet alles geregeld worden voor het kerstontbijtbuffet op de zaak. Ontbijt bestellen dus. Voor de sluiting voor de kerstdagen nog even smakelijk het jaar afsluiten met collega’s. Dit onder het genot van een lekker ontbijt van Ontbijtservice Noorderland.

Ook wij sluiten dit jaar de deuren tijdens de kerstdagen. Alle medewerkers vieren gezelig de kerst met een fijn familiesamenzijn. Ten slotte is niets mooier om samen uitgebreid te ontbijten, cadeautjes uit te pakken en te rommelen in de keuken voor het kerstdiner. Genieten van de kerstboom, elkaar en het samenzijn.

Maar zo ver is het nog niet. De komende weken bezorgen we nog onze ontbijten door weer en wind in Groningen en Drenthe. Verheugen we ons op prachtige kleuren vam opkomende zon en de blaadjes van de bomen. Ligt er een heerlijke zomer achter ons en verwelkomen wij het najaar. Tijd van komen, tijd van doorgaan.

Lekker eten op Vaderdag, een goed begin. De derde zondag van juni is het weer Vaderdag. Een uitgelezen moment om de vaders en ook de opa’s in het welverdiende zonnetje te zetten. Ben je van plan om uw vader in de watten te leggen, maar weet je nog niet hoe? Denk dan eens aan een lekker Vaderdag ontbijt om de dag goed mee te beginnen.

Het ontbijt vinden de meeste vaders het allerleukste op Vaderdag. Tenslotte gaat de liefde door de maag… Daarom is er speciaal voor hem het Vaderdag ontbijt. Een ontbijt op bed om te laten zien hoeveel hij voor jou en de kinderen betekent. Smakelijk wakker worden op een dag dat hij eens helemaal niets hoeft te doen.

Je kunt ervoor kiezen om (samen met de kinderen) het ontbijtje zelf klaar te maken. Wekker vroeg zetten. De boodschappen in huis. Sinaasappels persen, eitje bakken, iets lekkers uit de oven. Langs de warme bakker voor verse broodjes. De slager aandoen voor de fijne vleeswaren. Of slaap je liever zelf ook uit? Dan kun je natuurlijk onze ontbijtservice aan huis inschakelen.

Een Vaderdag ontbijt bestellen is dé manier om jouw vader, man of opa ultiem te verwennen op deze speciale dag! Bij Ontbijtservice Noorderland hebben we een uitgebreid Vaderdagontbijt samengesteld. Riant gevuld met ingredieenten waar vaders gek op zijn. Alles vers klaargemaakt om Vaderdag fantastisch te starten met een overheerlijk ontbijt.

Lust jezelf ook wel een lekker ontbijt of  wil je moeder ook lekker eten ’s morgens? Ook aan de moeders en kinderen is gedacht met een heerlijk moederontbijt en kinderontbijt. Wel zo gezellig om samen te ontbijten op deze feestelijke dag.

Vaderdag en Moederdag zijn de drukste dagen voor iedere ontbijtservice. Daarom raden we aan tijdig te bestellen. Zijn wij helemaal volgeboekt dan kun je nog een Vaderdag-Ontbijt-Cadeaubon bestellen. Deze om zelf op Vaderdag te geven of te versturen per post of mail. Dan kan de pappa zelf bepalen wanneer hij van het ontbijt wil gaan genieten.

Bij Ontbijtservice Noorderland kun je online het ontbijt bestellen of telefonisch. Van 6 uur ’s morgens tot 13.00 s’ middags zijn de ontbijtbezorgers van Ontbijtservice Noorderland op pad. Op weg naar de vaders in Groningen en Drenthe met een geweldig Vaderdag ontbijt. Zondag 18 juni, zet ‘m in je agenda!

Vaderdag ontbijt Groningen, Drenthe
Vaderdag ontbijt Groningen, Drenthe
Pin It